IBX

Afbladderende nagels?  Natuurlijke nagels die snel inscheuren?

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een stevige en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Ook mensen die een chemokuur moeten of hebben ondergaan, zijn zeer gebaat bij de IBX behandeling.

Wilt u meer informatie over de IBX behandeling, neem dan gerust contact met ons op. 


Dadi'Oil 

Nagelverzorgende olie van de makers van het IBX system! Zorgt voor flexibiliteit, duurzaamheid en glans van de natuurlijke nagel, de kunstnagel en de huid. Trekt diep in de huid en voelt niet vettig aan. 

Op basis van 3 organische oliën: Avocado, olijf en Jojoba. Verrijkt met non-synthetische Vitamine E en een blend van 21 etherische oliën, waardoor de olie niet alleen werkt als een antioxidant, maar ook nog heerlijk ruikt!

Opbellen
E-mail