Gelpolish / Gellak

Heeft u net uw nagels gelakt en krijgt u dan jeuk?                                                                         Niet krabben want de nagellak is nog niet droog en uitgehard.  

Heeft u net uw nagels gelakt en denkt u dat de lak droog is?                                                             U gaat iets doen en komt tot de ontdekking dat de lak wel droog is maar niet uitgehard.  

Heeft u uw nagels gelakt en het geduld gehad om een uur met wapper handen de lak te laten drogen en uitharden? Gefeliciteerd, toen werd het tijd om met de handen in het water te komen om af te wassen of schoon te maken, douchen etc. Resultaat stukjes nagellak die eraf gaan.

Ergert u zich hier aan? Dan hebben wij de oplossing voor u. 

Gelpolish / Gellak, dit is een nagellak die uithard onder een UV-lamp of LED-lamp. De gel wordt hard waardoor het de natuurlijke nagel verstevigd. De polish blijft zo'n 2 tot 4 weken zitten.         (6 weken op voeten), maar dit is wel afhankelijk van de groeisnelheid van de nagels. Dit is per persoon verschillend. Doordat de polish meegroeit met de natuurlijke nagel is het wel aan te raden om een nabehandeling te laten doen om afbreken te voorkomen en om de polish mooi te houden. 

Dus bent u het zat om steeds maar weer uren kwijt te zijn aan het lakken van uw nagels, maar wilt u wel verzorgde nagels? Er zijn talloze kleuren beschikbaar, dus uw gewenste kleur zit er vast bij. 


Opbellen
E-mail