Acrylnagels

Acryl wordt gebruikt om de natuurlijke nagel te verstevigen of om de nagel te verlengen. Acryl is een poeder dat door de aanraking met een liquid (vloeistof) een bolletje wordt waar de styliste een nagel mee kan "boetseren".

Na een aantal seconden wordt de acryl zeer hard waardoor het ook geschikt is voor de nagelbijter. Hiervoor bieden wij een nagelbijt-arrangement aan zie het menu. Acryl is verkrijgbaar in zeer veel kleuren, met of zonder glitter. Ook een natuurlijke variant is mogelijk. Zoals French-manicure of Babyboom.

De styliste zal in overleg de keuze maken welk product het beste geschikt zal zijn voor uw nagels. Na een aantal weken is een uitgroei-behandeling nodig. Het aantal weken is per persoon verschillend. 

Als u er voor kiest om niet door te gaan met de behandeling dan is het raadzaam om de nagels er door een nagelstyliste af te laten halen. 

Doet u dit niet dan zal de schade aan uw nagels aanzienlijk zijn, en het zal weken duren voordat uw nagels weer volledig hersteld zijn. Dit ligt niet aan het schadelijk zijn van de acryl op uw nagels, maar aan de foutieve manier van verwijderen.

Opbellen
E-mail